قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۵/۲۰ - ۱۳:۴۹
عضو هیئت رئیسه مجلس در گفتگو با «سراج24»:

داشتن سلامت اقتصادی از معیار‌های مجلس برای رای اعتماد به وزرا است

این طور نیست که مجلس بخواهد ایراداتی که ممکن است برخی وزرای پیشنهادی داشته باشند، مستمسک قرار داده و به خاطر آن ایرادات به کابینه پیشنهادی رأی ندهد و این اتفاق نمی‌افتد.

داشتن سلامت اقتصادی از معیار‌های مجلس برای رای اعتماد به وزرا است

 

محمد دهقان نماینده مردم طرقبه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با سراج24  اظهار داشت: این طور نیست که مجلس بخواهد ایراداتی که ممکن است برخی وزرای پیشنهادی داشته باشند، مستمسک قرار داده و به خاطر آن ایرادات به کابینه پیشنهادی رأی ندهد و این اتفاق نمی‌افتد.
 
وی افزود: کسی که می‌خواهد بخشی از اداره امور کشور را بر عهده بگیرد، باید سابقه، تجربه و گذشته‌ خود و اطرافیان نزدیکش پاک باشد.
 
دهقان ادامه داد: البته برخی افراد از لحاظ مالی خودشان دارای سلامت هستند اما ممکن است به خاطر اینکه می‌خواستند در قدرت بمانند به افراد ناپاکی باج داده باشند که این موضوع محل اشکال است.
 
دهقان ادامه داد: وزرای پیشنهادی باید با وزارتخانه‌هایی که برای تصدی آنها معرفی شده‌اند، ارتباط و نسبت به آن شناخت و تخصص داشته باشد و اگر کسی فاقد این ویژگی ضروری باشد، نمایندگان به این مسأله هم به عنوان نقطه منفی نگاه می‌کنند.
 
وی خاطر نشان کرد: کسی که می‌خواهد وزیر جمهوری اسلامی ایران شود، باید به نظام و هنجار‌های آن وفادار بوده باشد؛ این وفاداری هم به سخن گفتن نیست بلکه در سابقه افراد این موضوع سنجیده می‌شود.
 
دهقان با تأکید بر اینکه وفاداری کارگزاران نظام برای ما از همه چیز مهم‌تر است و موضوع فتنه هم یک مسأله سیاسی، جناحی یا گروهی نیست، اضافه کرد: ما می‌فهمیم که آقای روحانی رئیس‌جمهور ایران شده و کسانی هم که قرار باشد انتخاب شوند، طبعاً باید هم‌تراز فکری با او باشند.
 
وی ادامه داد: ما در این موضوع تردید و توقعی نداریم که یک فرد از جناح دیگر در کابینه حضور داشته باشد و اصلاً مجلس انتظار ندارد آقای روحانی وزیری از یک جناح دیگر معرفی کند ولی مجلس توقع دارد افرادی که قرار است وزیر جمهوری اسلامی ایران شوند، انسان‌های وفادار به این انقلاب و البته وفاداری‌شان به انقلاب را هم در گذشته ثابت کرده باشند.
 
دهقان متذکر شد: اگر فردی در فتنه 78 که ماجرای کوی دانشگاه اتفاق افتاد، نه تنها وفادار نبوده بلکه عکس منافع نظام عمل کرده، مجلس حتماً نسبت به این فرد حساسیت نشان خواهد داد.
 
این عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه ملت کاملاً می‌فهمند که در فتنه 88 چه خبر بود، گفت: فتنه 88 برای قرار دادن مردم در مقابل یکدیگر و ایجاد یک جنگ داخلی و نابود کردن نظام اسلامی بود.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••